Përfshihuni në Open Journal Systems

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinOpen Journal Systems po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

4509

Vargje

114

Gjuhë

7,1%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për Open Journal Systems përmban aktualisht 4509 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 7,1%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e Open Journal Systems, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti