Përfshihuni në PKP Web Application Library

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinPKP Web Application Library po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

4220

Vargje

112

Gjuhë

0,0%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për PKP Web Application Library përmban aktualisht 4220 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 0,0%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e PKP Web Application Library, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti